Πληροφορίες

Η εστίαση της κάθε δραστηριότητας στην κλινική μας είναι στην ποιοτική ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Οι ασθενείς μας θα βιώσουν ένα εξαιρετικό επίπεδο προσωπικής φροντίδας που όχι μόνο πληροί αλλά υπερβαίνει τις προσδοκίες τους.

Έχουμε δεσμευτεί στην παροχή της καλύτερης δυνατής φροντίδας των ασθενών μας, χρησιμοποιώντας υπερσύγχρονα διαγνωστικά μηχανήματα σε ένα άνετο και φιλικό περιβάλλον. Η κλινική είναι αφιερωμένη στη βελτίωση της υγείας της κοινότητας μας, εστιάζοντας στις ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε ασθενή ξεχωριστά. Ως εκ τούτου, στη κλινική μας ακολουθούμε την σύγχρονή τεχνολογία και την αποτελεσματικότερη προσέγγιση στη πρόληψη, τη διάγνωση και τη θεραπεία.

Υπερσύγχρονα Διαγνωστικά Μηχανήματα και Θεραπεία

Στη κλινική μας διαθέτουμε την τελευταία λέξη της τεχνολογίας των ιατρικών μηχανημάτων στο νησί.

Ηλεκτροκαρδιογράφημα με την ικανότητά εκτέλεσης ηλεκτροκαρδιογραφήματος συγκερασμού σημάτων το οποίο είναι μια προληπτική διαγνωστική εξέταση για τον αιφνίδιο καρδιακό θάνατο. Σε μόλις μερικά δευτερόλεπτα, μπορεί να εκτελέσει μια δοκιμή με άμεσα αποτελέσματα και λεπτομερή έκθεση.

Υπερηχοκαρδιογράφημα με τη χρήση της τελευταίας τεχνολογίας στην απεικόνιση υπερήχων και τη διάγνωση. Ποσοτικοποίηση τμήματικης λειτουργίας του μυοκάρδιου, λειτουργία των βαλβίδων, μυοκαρδιακής απόδοσης, στενών και κλειστών αρτηριών και άλλα πολλά.

Doppler εξέταση των καρωτίδων για την διάγνωση και τον έλεγχο της αθηροσκλήρωσης και της αξιολόγησης του καρδιαγγειακού συστήματος και της διαστρωμάτωσης καρδιαγγειακού κινδύνου.

Δοκιμασία κοπώσεως με τη χρήση της τελευταίας λέξης της τεχνολογίας με ασύρματη τεχνολογία και λεπτομερή παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης κατά τη διάρκεια της δοκιμής για λεπτομερή, ασφαλή, λεπτομερή και ολοκληρωμένη εξέταση.

24ωρη παρακολούθηση – μέτρηση (Holter) της αρτηριακής πίεσης ή/και του καρδιακού ρυθμού με τη χρήση της τελευταίας λέξης της τεχνολογίας με τη βοήθεια των μικρότερων συσκευών για την πιο άνετη, καλύτερη και αποτελεσματικότερη παρακολούθηση των ασθενών.

Για τους ασθενείς, αυτό σημαίνει έγκαιρη ανίχνευση των παθήσεων και τη δυνατότητα της έναρξης έγκαιρης θεραπείας σε ένα στάδιο όπου μπορεί να είναι πιο αποτελεσματική και προληπτική.

Με την προσθήκη των υπερσύγχρονων μηχανημάτων τελευταίας τεχνολογίας στη κλασική ιατρική εξέταση, η κλινική μας δεσμεύεται στη καλύτερη δυνατή πρόληψη, διάγνωση και της θεραπεία των παθήσεων. Χάρη στην επαναστατική τεχνολογία έχουμε τη δυνατότητα να αποκαλύπτουμε τα πρώτα σημάδια των παθήσεων περιορίζοντας ή ακόμα και αποφεύγοντας την ανάγκη επεμβατικών και επικίνδυνων εξετάσεων.

Ανθρώπινη φροντίδα

Η εστίαση της κάθε δραστηριότητας στη κλινική μας είναι η ποιοτική περίθαλψη. Οι ασθενείς μας θα βιώσουν ένα εξαιρετικό επίπεδο προσωπικής φροντίδας που όχι μόνο πληροί αλλά υπερβαίνει τις προσδοκίες τους.

Στη κλινικη έχουμε δεσμευτεί στην παροχή της καλύτερης δυνατής φροντίδας των ασθενών μας, χρησιμοποιώντας υπερσύγχρονα διαγνωστικά μηχανήματα σε ένα άνετο και φιλικό περιβάλλον.

Από το θερμό χαιρέτισμα από το προσωπικό της ρεσεψιόν μας και την λεπτομερή και προσεκτική φροντίδα από τον εξαίσιο καρδιολόγο μας, ο κάθε ασθενής αντιμετωπίζεται με ιδιαίτερη φροντίδα.

Οι ιατροί μας έχουν εξειδικευτεί στις νεότερες τεχνικές διάγνωσης και θεραπείας και είναι καθημερινά έτοιμος για την παροχή φροντίδας σε έκτακτη ανάγκη. Πλέον, έχουμε συμβάσεις με τα περισσότερα τοπικά σχέδια για την υγεία.

Σημείωση: Οι εξετάσεις καλύπτονται από τα περισσότερα ασφαλιστικά προγράμματα. Θα σας συμβουλεύαμε στον έλεγχω του ασφαλιστικού σας σχεδίου πριν από τον προγραμματισμό των εξετάσεων.

×

Make an appointment and we’ll contact you.