Καρδιολογία

 

Ο Δρ. Ανδρέας Μιχαηλίδης έχει εκτεταμένη εμπειρία σε όλες τις πτυχές της καρδιολογίας ενηλίκων, ιδίως τη πρόληψη και τη θεραπεία της στεφανιαίας νόσου (καρδιακή προσβολή), της καρδιακής ανεπάρκειας, των αρρυθμιών, και τις καρδιομυοπάθειες (ιστορικό αφνίδιου καρδιακού θανάτου σε νεαρά άτομα). Ενθαρρύνει επίσης τη προληπτική εξέταση για καρδιοπάθειες σε οικογένειες με ιστορικό αιφνίδιου θανάτου σε νεαρά άτομα.

 

Έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη διαστρωμάτωση του καρδιακού κινδύνου και ελέγχου, προσφέρει ένα ευρύ φάσμα εξετάσεων και τη θεραπεία για καρδιακά και αγγειακά νοσήματα, συμπεριλαμβανομένων:

 

  • Αρτηριακή υπέρταση (πίεση),
  • Υπερλιπιδαιμία (αυξημένη χοληστερόλη ή/και τριγλυκερίδια),
  • Δύσπνοια – εύκολη κόπωση,
  • Αίσθημα παλμών (ταχυκαρδίες – αρρυθμίες),
  • Επεισόδια ζάλης (πρό-συγκοπτικά, λιποθυμικά επεισόδια),
  • Θωρακικό άλγος (πόνος στο στήθος) – στεφανιαία νόσος (αρτηρίες της καρδίας),
  • Περιφερική αγγειοπάθεια (καρωτιδική νόσος),
  • Έλεγχος για μυοκαρδιοπάθειες (ιστορικό με αιφνίδιο καρδιακό θάνατο σε νεαρά άτομα),

 

Το καρδιολογικό ιατρείο του Δρ. Μιχαηλίδη Ανδρέα βρίσκεται στην Αραδίππου, Λάρνακα, όπου ο στόχος του είναι η παροχή βέλτιστης ιατρικής φροντίδας και θεραπείας σε μια χαλαρή και φιλόξενη ατμόσφαιρα.

 

Στο καρδιολογικό μας κέντρο διαθέτουμε την τελευταία λέξη της τεχνολογίας των ιατρικών μηχανημάτων στο νησί.

 

Ηλεκτροκαρδιογράφημα με την ικανότητά εκτέλεσης ηλεκτροκαρδιογραφήματος συγκερασμού σημάτων το οποίο είναι μια προληπτική διαγνωστική εξέταση για τον αιφνίδιο καρδιακό θάνατο. Σε μόλις μερικά δευτερόλεπτα, μπορεί να εκτελέσει μια δοκιμή με άμεσα αποτελέσματα και λεπτομερή έκθεση.

 

Υπερηχοκαρδιογράφημα με τη χρήση της τελευταίας τεχνολογίας στην απεικόνιση υπερήχων και τη διάγνωση. Ποσοτικοποίηση τμήματικης λειτουργίας του μυοκάρδιου, λειτουργία των βαλβίδων, μυοκαρδιακής απόδοσης, στενών και κλειστών αρτηριών και άλλα πολλά.

 

Doppler εξέταση των καρωτίδων για την διάγνωση και τον έλεγχο της αθηροσκλήρωσης και της αξιολόγησης του καρδιαγγειακού συστήματος και της διαστρωμάτωσης καρδιαγγειακού κινδύνου.

 

Δοκιμασία κοπώσεως με τη χρήση της τελευταίας λέξης της τεχνολογίας με ασύρματη τεχνολογία και λεπτομερή παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης κατά τη διάρκεια της δοκιμής για λεπτομερή, ασφαλή, λεπτομερή και ολοκληρωμένη εξέταση.

 

24ωρη παρακολούθηση – μέτρηση (Holter) της αρτηριακής πίεσης ή/και του καρδιακού ρυθμού με τη χρήση της τελευταίας λέξης της τεχνολογίας με τη βοήθεια των μικρότερων συσκευών για την πιο άνετη, καλύτερη και αποτελεσματικότερη παρακολούθηση των ασθενών.

 

Για τους ασθενείς, αυτό σημαίνει έγκαιρη ανίχνευση των καρδιακών παθήσεων και τη δυνατότητα της έναρξης έγκαιρη θεραπείας σε ένα στάδιο όπου μπορεί να είναι πιο αποτελεσματική και προληπτική.

 

 

Για να κάνουμε την επίσκεψη του κάθε ασθενούς όσο πιο ευχάριστη γίνεται και για να παρέχουμε άριστη εξυπηρέτηση και αναφορά στους συνάδελφους ιατρούς, προσφέρουμε:

 

1 Εξετάσεις στη πυρηνική καρδιολογία, διοισοφάγιο υπερηχοκαρδιογράφημα, ανάταξη-διόρθωση αρρυθμιών, αξονική στεφανιογραφία, επεμβατική    καρδιολογία και καρδιακή ηλεκτροφυσιολογία.

2 Γρήγορος και φιλικός προγραμματισμός των ραντεβού μέσα σε 24 ώρες.

3 Εύκολη πρόσβαση στο καρδιολογικό κέντρο.

4 Χώρος στάθμευσης.

5 Αποστολή ιατρικών εκθέσεων και δεδομένων επί 24-ωρης βάσης χάρη στη χρήση της τελευταίας λέξης στη τεχνολογία (όταν ζητηθεί).

6 Ετοιμασία και Παράδοση βίντεο (όταν ζητηθεί).

7 Ιατρικές εκθέσεις (όταν ζητηθεί).

8 Αποστολή εμπιστευτικά και με εχεμύθεια εκθέσεων μέσω fax, e-mail, ταχυδρομείου ή online μέσω της ιστοσελίδας.

9 Ιατρικό απόρρητο και πλήρης εχεμύθεια,

×

Make an appointment and we’ll contact you.